Våra leverans- och returvillkor
Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Vänligen kontakta oss innan retur sker.
Du måste returnera produkten senast 14 dagar efter att du meddelat oss att du vill använda din ångerrätt. Vid retur måste produkten vara oanvänd och oskadad samt ha kvar eventuell originalförpackning. 

Det är alltid du som kund som står för kostnaden för returfrakten och ansvarar för returleveransen till oss. Vänligen delge oss information kring returen och om möjligt spårningsnummer. Vi rekommenderar att du tar kvitto och spårningsnummer från transportföretaget som du valt för att göra det enklare att följa returleveransen. Om produkten är använd eller skadad kommer vi inte att återbetala dig. Du får ej tillbaks pengar för frakten. 

Efter att vi mottagit din retur kommer vi att betala tillbaka dig beloppet för produkten men ej för frakten. Vi kommer att behöva ditt bankkontonummer för att betala tillbaka dig. Detta meddelar du oss enklast via mail tillsammans med en kortfattad beskrivning av ditt ärende.


Transportskada

Det är ditt ansvar som kund att kontrollera paketet när du hämtar ut det och gör en eventuell skadeanmälan på plats hos uthämtningsstället.
Om du upptäcker en eventuell skada efter att paketet är uthämtat så hör du av dig till oss omgående via mail.


Outhämtade paket
Butik Mickan förbehåller sig rätten att debitera dig som kund för de avgifter som uppstår i samband med returhantering och administrering om ditt paket ej hämtas ut.

Övriga frågor: info@butikmickan.se